طرز تهیه چلو شامی | واسه یک بار هم که شده شامی رو اینجور بپز +ویدئو
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام خراسان - طرز تهیه چلو شامی
چلو شامی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که طعم بینظیر و عطر دلنشین آن هر کسی را به خود جذب میکند. ترکیبی از گوشت چرخکرده نرم و آبدار، سبزیجات معطر و برنج زعفرانی، این غذا را به یکی از انتخابهای اصلی برای مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی تبدیل کرده است.
مواد لازم:
* گوشت چرخکرده: 300 گرم
* پیاز: 2 عدد متوسط
* گوجه: 3-4 عدد
* سبزی معطر (ترکیبی از جعفری، نعناع و ریحان): به مقدار دلخواه (متأسفانه این مورد را فراموش کردید که به شامی اضافه کنید)
* نمک، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه، پودر سیر: به مقدار لازم
* سماق: حتما به شامی اضافه کنید
* رب گوجه: به مقدار لازم
* روغن: برای سرخ کردن
* کره: برای طعم بهتر
* آرد سوخاری: برای رومال کردن شامیها
ناهار شامی کباب درست کن، محشر میشه | طرز تهیه شامی کباب خوشمزه و مجلسی با سس گوجه فرنگی به روش سرآشپز
طرز تهیه: * آمادهسازی گوشت:
* پیازها را رنده کرده و آب آن را بگیرید.
* گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، سبزی معطر خرد شده و ادویهها را به خوبی با هم مخلوط کنید.
* مقداری آب به مخلوط اضافه کرده و خوب ورز دهید تا مواد به خورد هم بروند.
* از مواد آماده شده به اندازه نارنگی برداشته و به شکل شامی فرم دهید.
* شامیها را در آرد سوخاری بغلطانید.
* سرخ کردن شامیها:
* تابه را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید.
* شامیها را در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف آنها طلایی شود.
* شامیهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
* تهیه سس گوجه:
* گوجهها را پوست کنده و رنده کنید.
* در تابهای جداگانه، کمی روغن ریخته و پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود.
* رب گوجه را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
* گوجه رنده شده را به مواد اضافه کرده و با حرارت ملایم اجازه دهید تا سس غلیظ شود.
* در صورت تمایل میتوانید کمی آبلیمو به سس اضافه کنید.
* سرو کردن:
* برنج را آبکش کرده و با زعفران دم کرده مخلوط کنید.
* شامیهای سرخ شده را در کنار برنج زعفرانی و سس گوجه سرو کنید.
نکات مهم:
* برای اینکه شامیها خوشمزهتر شوند، میتوانید از گوشت راسته چرخ کرده استفاده کنید.
لینک کوتاه:
https://www.payamekhorasan.ir/Fa/News/811380/